Bijna klaar voor TT

| Dit is Assen

Bijna klaar voor de TT!
Met de TT in zicht zorgt de aannemer Dusseldorp ervoor dat de straten leefbaar, veilig en bereikbaar zijn. Hierop hebben zijn de planning en fasering bepaald. Ze garanderen volledige bereikbaarheid in de week van de TT. Dit betekent dat de werkzaamheden stil liggen en zij alle gaten hebben gedicht.

Planning
Afgelopen weken zijn in het eerste deel van de Kruisstraat de groenvakken en goten aangelegd en zijn ze begonnen met het aanleggen van het straatwerk. Hier zit mooie vooruitgang in. Heb je al een kijkje genomen? Na de TT gaan ze verder bij het Pomppleintje. Aanwonenden en aanliggende ondernemers worden hier te zijner tijd over geïnformeerd.

Bereikbaarheid
Alle winkels en woningen blijven altijd bereikbaar. Ook met een scootmobiel of rolstoel. De komende dagen zal de looproute wisselend zijn. De werkvakken staan in de bouwhekken. Blijf je daar buiten, dan volgt de looproute zich vanzelf!

Vragen?
Heb je vragen en/of opmerkingen over de werkzaamheden, planning, ontwerp of over iets anders? Neem contact op met een van onze omgevingsmanagers of via de Bouwapp.

Meer weten over de herinrichting van de winkelstraten in de binnenstad? Lees hier alles over dit bouwproject.