Club17 opent haar deuren

Club17 opent haar deuren
05 mei 2022

Het is eindelijk weer mogelijk! Club17, te vinden bij Pand17, heeft haar eerste paar
feesten al gevierd. Als club & event manager bij Pand17 zorgt Tessa de Wilde ervoor dat er voor iedere leeftijd iets te beleven is.

Knipoog naar ClubNU
Wat eerst een lasergameruimte zou worden, is omgetoverd tot d club van Assen. Toen het
team van Pand17 de ruimte aan het opruimen was, kwam het idee in hen op. Er was nog geen
club in Assen, wij hebben de ruimte; waarom geen eigen club beginnen? Gedurende de hele
lockdown, die achteraf toch nog een beetje goed uitkwam, is het team aan het klussen gegaan. Na vele maanden hard werken, is het eindelijk zo ver! Het uitgaansleven wordt nieuw leven ingeblazen, met behulp van een oude bekende. Je kent Tessa de Wilde wellicht al van ClubNU. Dit succes organiseert zij ook, zoals ze dat nu bij Club17 doet. Deze is echter niet op ClubNU gebaseerd, maar is wel een kleine knipoog die kant op. Zo weet je al een beetje wat je kunt verwachten van deze nieuwe club.

Echte clubfeelings
De volledige partyscene met echte clubfeelings, is hoe Tessa de Wilde de sfeer in Club17 zou omschrijven. Er is een VIP ruimte met bottle service, vuurwerk op de flessen en leuke dansmuziek. Al met al: the place to be in Assen! Het is een echte club, met heel veel diversiteit en aanbod. Veel jongeren gaan momenteel uit in Groningen, maar uitgaan in Assen kent natuurlijk verschillende voordelen. Zo is het lekker dicht bij huis, wat vooral op de terugweg een groot voordeel is. Daarnaast kom je hier
veel makkelijker bekenden tegen om mee te feesten. Bij Club17 is iedereen welkom om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken. We willen alleen maar positiviteit binnen hebben, only good vibes. Het is dus tijd dat de Groningers naar Assen komen om te stappen!

Feest voor iedereen
Iedere vrijdag is Club17 open voor 18 jaar en ouder. Ook andere leeftijdscategorien kunnen komen stappen. Er is namelijk een uitgebreid programma. Voor kinderen van 8 t/m 12 is er elke eerste vrijdag van de maand, van 19:00-20:30 uur de Cool Kids Club. Daarnaast is er Club Uniek, voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze is elke derde vrijdag van de maand, van 19:00-20:30 uur. Ook in de schoolvakanties is er genoeg te feesten. Namelijk in Club Fris, voor 12 t/m 14 jaar en Club Juice, voor 15 t/m 17 jaar. De zaterdagen zijn gereserveerd voor speciale 21+ feesten. Denk hierbij aan house-, R&B- en discofeesten. Er is dus voor jong en oud een plek om lekker los te laten. Doordat de feesten per muziekstijl verschillen, kan je uitgaan in een club die precies bij jou past. Ook voor eigen feesten, bruiloften en partijen heeft Club17 plek. Het is namelijk mogelijk om de ruimte hiervoor te huren.

Misschien ook leuk