De Ronde Tafel uit Assen geeft winterkleding voor de koude feestdagen

De Ronde Tafel uit Assen geeft winterkleding voor de koude feestdagen
24 december 2021

Al enkele jaren verkoopt de Ronde Tafel flessen champagne, met deze opbrengst zoeken wij elk jaar weer een andere goede maatschappelijk bestemming, vertelt een van de tafelaars enthousiast. Dit jaar hebben wij er voor gekozen om de Maatschappelijk Opvang in Assen te ondersteunen. Tijdens verschillende gesprekken bleek dat er een grote behoefte is aan goede en natuurlijk warme kleding.

Scapino wilde graag meewerken en onze actie ondersteunen. De komende periode kunnen de mensen samen met hun hulpverlener nieuwe en warme kleding uitzoeken bij de Scapino in Assen. Voor sommige is het al jaren geleden dat ze in de mogelijkheid waren om iets te kopen. Het is letterlijk hartverwarmend zegt de hulpverleenster van de Maatschappelijk Opvang.

Vandaag woensdagmiddag 22 december is de cheque met een waarde van maar liefst 4.000,- overhandigt aan de Maatschappelijk Opvang. Met de koude dagen voor de deur werd daar uiteraard gelijk gebruik van gemaakt en konden de eerste twee mensen al genieten van 2 heerlijk warme winterjassen. Voor wie volgend jaar ook een goed doel wil ondersteunen en tevens wil genieten van een fles heerlijke champagne, vanaf september 2022 kan er weer worden besteld op www.flesjechampagne.nl

Ontvangst cheque, dankzij de Ronde Tafel en de Scapino.( Foto: Yolanda Visser)