Feestelijke activiteiten in Buitentheater Tivoli in het Asserbos!

Feestelijke activiteiten in Buitentheater Tivoli in het Asserbos!

Feestelijke activiteiten in Buitentheater Tivoli in het Asserbos!
08 september 2022

Komende maand zijn er nog een aantal voorstellingen in het Buitentheater Tivoli. In het eerste weekend, 3 en 4 september, trad het Jeugdcircus Bombari op. In de weekenden daarna treden respectievelijk de muziekgroepen Next Level en Meantime en tot slot het Veentheater met het indringende toneelstuk Oog om Oog.

Steeds meer bezoekers
Dit is het derde jaar op rij dat theatergroep Maria in Campis een zomerprogramma presenteert in Buitentheater Tivoli, na een periode van om de twee jaar een grote theaterproductie te presenteren. Het idee dat leefde om het podium intensiever te gebruiken, is tot uitvoering gebracht. De eerste twee jaren vielen wat tegen door het Covid virus, maar dit jaar hebben we het met nieuw elan herstart en we mogen wel zeggen met groot succes!

Succesvol zomerseizoen 2022
Afgelopen maanden hebben bijna 700 Assenaren de unieke sfeer tijdens de optredens in het prachtige Buitentheater Tivoli ervaren. De vrijwilligers van het theater hebben een zeer gevarieerd programma samengesteld tot groot genoegen van zowel artiesten, publiek en vrijwilligers zelf. De optredens worden verzorgd met een gastvrije ontvangst en in een ontspannen sfeer. Het is zeer de moeite waard om ook deze maand Tivoli te bezoeken. Je bent verzekerd van een prachtig uitje in het Asserbos. Ons motto is niet voor niets: Uitgaan en genieten in het Asserbos.

Jong talent
Het bestuur van het buitentheater heeft goed contact met onder andere podium Zuidhaege. Dit heeft als resultaat dat 3 jonge talenten, singer songwriters, uit Assen en omgeving in het voorprogramma staan. Christy Boer stond op 17 juli op het podium, Marieke Schenk treedt 11 september op en Nina Wood op 18 september. Mis dus niet het debuut van deze ontluikende artiesten!

Winterprogramma
Er is meer op komst, want wij zijn al plannen aan het uitwerken voor een kerstmarkt voor de dagen voor de kerst. In welke vorm deze markt plaats gaat vinden is nog een verrassing, maar het wordt wel bijzonder. Dit organiseren wij in samenwerking met het Duurzaamheidscentrum.

2022 is dus absoluut een enerverend jaar voor Buitentheater Tivoli in het Asserbos. Zorg dat je het niet mist!

Voor meer informatie zie onze site

www.buitentheatertivoli.nl