Horeca Kies voor Assen

Horeca Kies voor Assen
06 januari 2022

In verband met de huidige coronamaatregelen is het niet toegestaan om te uit eten te gaan. Dit brengt de Horeca in Assen niet van de wijs. Veel horecazaken zijn open en hanteren aangepaste dienstverleningen. Zo kun je eten bezorgen en komen afhalen. Je ziet ze hieronder:

De Bonte Wever
Stadsbroek 17, 9405 BK Assen
www.debontewever.nl/afhaal
0592 356 000

Dagelijks van 16.00 uur tot 21.00 de lekkerste gerechten voor thuis van restaurant Dapper (in De Bonte Wever).

De Bonen Brander
Weiersloop 15, 9401 DZ Assen
www.debonenbrander.nl
[email protected]
Elke Di t/m Za geopend van 12 – 16

Wij serveren buiten ons caf specialty coffee. Doordat de koffie die wij serveren door onszelf is gebrand hebben wij de controle over de smaak van de koffie. Deze is over het algemeen: rond, vol en uitgesproken van smaak met tonen van: noten, fruit kruid en chocolade. Naast een goede prijs voor de koffieboer leveren wij samen met onze partners ondersteuning aan de koffieboer.

A&A Grillhuis
Noordersingel 23, 9401 JW Assen
www.aenagrillhouseassen.nl
0592785477

Afhalen: Ja
Bezorgen aan huis: Ja

Welkom! Hier kunt u online uw bestelling plaatsen. Via ons website of telefonisch bestellen op dit nummer (0592) 78 54 77

Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in uw SPAM folder terecht komt. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is.

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten. Wij verzoeken u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergien of intoleranties kenbaar te maken!

Autentieq
Markt 18, 9401 GT Assen
www.autentieqbar.nl
0592 863 662

Afhalen: Ja
Bezorgen: Ja
To go: Ja

Autentieq is van donderdag t/m zondag geopend voor afhaal en bezorgen, maar je kunt buiten ook terecht voor een heerlijke warme chocomel met slagroom, glhwein en andere lekkere drankjes.