Kids Zomervermaak Assen

Kids Zomervermaak Assen
16 juni 2022

De binnenstad Assen staat de hele zomer van 2022 in het teken van Kids Zomervermaak voor jong en oud! Van springkussens, kinderspellen en animatie op de pleinen tot culturele activiteiten en muziek in de Gouveneurstuin. En er rijdt ook een gratis pendelbus tussen Assen en omliggende vakantieparken. Assen is het perfecte uitje voor het gezin! Mis niks en bekijk alle informatie hieronder.

Wanneer is het Kids Zomervermaak?

Elke woensdag en zaterdag, van 11.00 tot 17.00 in de periode van 9 juli t/m 3 september 2022.

Kids Zomervermaak stadsplattegrond

Dit jaar hebben de 5 feestlocaties een eigen thema. Het Koopmansplein is het Spellenplein, het Ceresplein is het Klim & Klauterplein, het Pomppleintje is het Bouwplein, De Brink is het Creatieve plein en de Gouverneurstuin is de Cultuurtuin. Binnenkort komt hieronder de stadsplattegrond waar je alle pleinen kunt vinden.

Het programma van Kids Zomervermaak

Alle activiteiten zijn gratis en toegankelijk voor iedereen. Op het Spellensplein vind je spelletjes zoals boogschieten en tafelvoetbal. Voor het springplezier ga je naar het Klauterplein. Bij het Pomppleintje zijn altijd de mega legoblokken te vinden. Vinden je kids knutselen leuk? Dan is het Creatieve plein aan de Brink the place to go.

Bekijk hieronder het programma:

 

 

Woensdag 31 augustus

Spellenplein (Koopmansplein)
Reptielen- en knaagdierenshow
Diverse spellen in dierenthema
Creatieve plein (Brink)
Dans- en TikTok workshop
Ballonclown Tuttemien
Bouwplein (Pomppleintje)
Lego XL, Jenga XL
Klim & Klauterplein (Ceresplein)
Springkussens en live dj

 

Extra tip! Zet zaterdag 3 september maar alvast in je agenda want dan sluit Bartje Bartels, hét boegbeeld van Drenthe, de zomer af met zijn Oudhollandse verjaardagsfeestje.