Koops Novl opleidingen organiseer open dag vol met proefritjes, workshops, challenges en meer!

Koops Novl opleidingen organiseer open dag vol met proefritjes, workshops, challenges en meer!
13 april 2022

Assen Koops Novl opleidingen is al meer dan 60 jaar d verkeersopleider van Assen. Je kunt er verschillende verkeersopleidingen volgen. Van je auto- en vrachtwagenrijbewijs tot een opleiding tot logistiek medewerker. Op zaterdag 14 mei organiseren ze bij hun pand aan de Van Vlissingenstraat een open dag waar iedereen welkom is.

Heb jij altijd al in een vrachtwagen of bus willen rijden? Dit is je kans. Tijdens de open dag kun je gratis proefritjes maken op verschillende voertuigen (mits je aan alle voorwaarden voldoet). Van scooter tot aan de vrachtwagen. Daarnaast kun je interessante workshops volgen, testen wat alcohol voor effect heeft op je zicht, je theoriekennis weer eens opfrissen en meedoen aan verschillende challenges.

Werken in de logistiek
Er is een groot tekort aan vakbekwame chauffeurs. Dit probleem is er al jaren, maar het gat wordt steeds groter. Tijdens de open dag is er een uitzendbureau in de logistieke sector aanwezig. Zij kunnen je alle ins en outs vertellen over de opleidingen, het werken in de transport en natuurlijk antwoord geven op al je vragen.

En nog veel meer

Als eyecatcher zal er ook een hoge (10 meter) simulator staan. Hierop is een ambulance op de kop te zien. Je kunt verschillende aangepaste voertuigen bekijken en meedoen aan een prijsvraag. Vooraf aanmelden is niet meer nodig en iedereen is welkom. Neem dus gerust je vrienden, collegas en familie mee. Benieuwd naar het hele programma. Bekijk alle informatie op www.koopsvec.nl/open-dag