Lekker nazomeren in Assen

Lekker nazomeren in Assen

Lekker nazomeren in Assen
07 september 2022

Het blijft een vreemd gegeven, deadlines en verspreidingsdata. Het voorwoord wordt geschreven met hoog zomerse temperaturen en wij zijn bezig met de nazomer / herfsteditie van de krant. Aan de ene kant houden we nog graag even aan deze heerlijke zomer vast, maar de herfst met al haar mooie kleuren, aangename(re) temperaturen en natuurlijk geweldige evenementen klinkt ook zeer aantrekkelijk.

Gelukkig maar, want het is een onomkeerbaar proces, de herfst gaat er hoe dan ook komen. Terugkijkend op de zomer – tot nu toe – concluderen we dat het een mooie was, een geslaagde en eentje als vanouds. Open deuren, goedbezochte evenementen en geweldig zomerweer. Ons pand kijkt uit op de Brink en het waterkraantje in het midden is veelvuldig gebruikt, veel zomerser kan het haast niet. En dan nu door naar de nazomer en de herfst. Wat zal deze periode ons brengen? Nog een stukje warm nazomers weer misschien? Pittige buien?

In ieder geval een Bockbiertocht op 2 oktober in het centrum van Assen, een Classic Grand Prix op het TT circuit en diverse voorstellingen in het Buitentheater Tivoli, leuke activiteiten in de herfstvakantie en natuurlijk eerst op 10 en 11 september de 15e editie van Kunst aan de Vaart! We mogen weer naar binnen! Het kan eigenlijk alleen maar een mooie nazomer worden!

Je leest hier de nieuwe editie van de Dit is Assen krant!