Pop-up paasexpositie met stadsspeurtocht

Pop-up paasexpositie met stadsspeurtocht

Pop-up paasexpositie met stadsspeurtocht
02 april 2022

Vier Pasen in Assen en geniet van de pop-up paasexpositie met stadsspeurtocht. Als je tussen 26 maart en 18 april over langs het grasveld bij het Drents Museum loopt, word je zeker weten verrast door de prachtige kunstwerken. Dit jaar staan er ook weer kleinere eieren bij verschillende winkeliers in de etalages, die onderdeel uitmaken van de stadsspeurtocht. Een superleuk gezinsuitje!

Pop-up paasexpositie op de Asser Brink

De scholengemeenschap CS Vincent van Gogh in Assen organiseert, onder regie van kunstdocente Karin Kingma, voor de tweede keer een pop-up expositie met prachtig geschilderde reuze-paaseieren op de Asser Brink. Wat het zo uniek maakt is dat er dit jaar meer dan 50 kunstwerken te bewonderen zijn. De makers zijn scholieren van de drie locaties van het CS Vincent van Gogh en 27 basisscholen uit Assen.

Stadsspeurtocht

Dit jaar staan er kleinere eieren (verstopt) bij verschillende winkeliers. Ga samen op zoek naar de geschilderde paaseieren, beantwoord de speurtochtvragen en schrijf de antwoorden op de speciale speurtochtkaart. De stadsspeurtocht is van 26 maart tot en met 18 april te lopen en verkrijgbaar bij VVV Assen, tijdens de koopzondag bij de megafinish op het Ceresplein of digitaal via onderstaande button.

Download speurtocht

Haal een gratis presentje op

Elk kind mag met een ingevulde speurtochtkaart een presentje afhalen bij VVV Assen of tijdens de koopzondag van 27 maart bij de megafinish op het Ceresplein. Hier zijn dan ook leuke kinderactiviteiten.

Nog meer lente activiteiten in Assen

Wist je dat er veel meer leuks in Assen te doen is? Laat je verrassen door de Kinderkermis op het Koopmansplein. Of bezoek de traditionele Voorjaarsmarkt op 6 april en de koopzondag op 27 maart met extra lente activiteiten. Klik hier voor meer informatie.

Mede mogelijk gemaakt door

Deze actie is een initiatief van Karin Kingma (CS Vincent van Gogh) en Vaart in Assen en is mede mogelijk gemaakt door Stichting Stimuleringsfonds Leefbaarheid Assen en het Ondernemersfonds Assen. De fotos zijn van vorig jaar en gemaakt door de fotograaf Marcel de Jong.