Vertelcafe Assen in Podium Zuidhaege

Vertelcafe Assen in Podium Zuidhaege 2022

Vertelcafe Assen in Podium Zuidhaege 2022
27 oktober 2022

Op zondagmiddag 6 november verwelkomen we vertellers van vertelgroep Dorp vol Verhalen uit Eelde/Paterswolde.

Verhalen zorgen voor verbinding tussen mensen. Met dat idee bedacht dominee Kay van der Plas in 2012 het project Dorp Vol Verhalen, dat in Eelde/Paterswolde heel breed werd opgepakt en een jaar lang leidde tot allerlei activiteiten. Één onderdeel was de cursus Verhalen Vertellen, waar zo'n 20 mensen zich voor opgaven.

Nadat het project was afgelopen, bleef bij deze cursisten de behoefte aan verhalen vertellen en zo werd de vertelgroep Dorp Vol Verhalen geboren.

In de loop van die 10 jaar zijn leden meer en meer ook zelf hun verhalen gaan schrijven. Daar is het programma van deze middag een goed voorbeeld van, want 4 van de 5 verhalen zijn zelf geschreven door de verteller.

Wilma Meijer (accordeon) en Marian Toussaint (fluit), ons huisorkest, verzorgen de muziek.

Je bent van harte welkom om te komen luisteren. Wil je zelf een verhaal vertellen? Dat kan! Stuur dan een berichtje naar [email protected] Het verhaal mag maximaal tien minuten duren.

Datum : zondagmiddag 9 oktober, aanvang 14.30 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom (liefst contant). Vooraf reserveren kan bij Jeanet Landman (verhalenvertelster en organisatie Vertelcafé), [email protected] 06 13590459 Adres: Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2, 9401 NZ Assen www.podiumzuidhaege.nl en www.verhalenhoed.nl