Ode aan Woodstock in De Bonte Wever Assen

05 mrt 2020

Zaterdag 14 maart vindt in De Bonte Wever in Assen het indrukwekkende Woodstock Tribute Festival plaats met de beste internationale tributes aan de Woodstock-helden uit 1969. Er zijn vanaf eind van de middag tot diep in de avond optredens door tributebands van Jimi Hendrix, The Who, Creedence Clearwater Revival, Joe Cocker en The Rolling Stones. Ook treedt de Woodstock All Stars op waardoor vele hits van andere originele Woodstocks-bands en artiesten voorbij zullen komen.

‘Woodstock Tribute Tour’ is een ‘trip down memory lane’ en een ode aan één van de belangrijkste en bekendste evenementen in de geschiedenis van de hippiecultuur en popmuziek. Het Woodstockfestival was een hoogtepunt van de tegencultuur van de jaren ’60 en van het hippietijdperk. Met het brengen van de beste tributes wordt het publiek getrakteerd op het unieke gevoel van deze historische live beleving en de flow van ‘love, peace & hapiness’

Line-up:
► Joe Cocker ( door Joe Undercover)
► Creedence Clearwater Revival (door JakeDogs)
► Woodstock All Stars
► The Who (door Quadrophonia)
► Jimi Hendrix (door Electric Gypsies)
► The Rolling Stones (door Street Fighting Men)

Het Woodstock Tribute Festival begint zaterdag 14 maart om 15:45 uur en de deuren van de Bonte Wever openen om 15:00 uur. Kaarten zijn € 26,00 in de voorverkoop en € 31,00 aan de deur. Voorverkoop via www.debontewever.nl/events, telefonisch via 0592 356000 of bij de receptie van De Bonte Wever.