Online open dag CS Vincent van Gogh een succes

08 feb 2021

Op donderdag 28 januari en vrijdag 29 januari waren de open dagen van Salland en Lariks. “Wat ontzettend jammer dat we de potentiële nieuwe leerlingen niet alvast live konden ontmoeten”, aldus Klaas Bijl, teamleider van de onderbouw op locatie Lariks.

“Normaal gesproken komen de leerlingen van groep 7 en 8 een kijkje nemen bij ons op de verschillende locaties. Op die manier kunnen ze de sfeer proeven, vragen stellen en daardoor een goed beeld krijgen van wat hun te wachten staat als ze volgend jaar naar onze school gaan.

Deze keer ging het net even anders. Het moest online.”

Toch was het een groot succes. Leerlingen en ouders die zich hadden aangemeld, gingen via de ‘mainstage’, waar algemene informatie over de school gegeven werd, naar ‘Break-out sessies’.

Hier werden verschillende onderdelen aangeboden, waaronder proeflesjes, informatie over leerlingbegeleiding, tweetalig onderwijs, mavo-havo-lessen en sportroosters.

Marcel Mraz, teamleider van Salland: “We hopen dat iedereen op deze manier toch een goed beeld heeft kunnen krijgen van onze school. Natuurlijk gaan we, zodra dit weer mogelijk is, de leerlingen die voor onze school gekozen hebben, zo snel mogelijk uitnodigen om kennis te maken met onze locaties, docenten en leerlingen.”  

Heb je de open dag gemist? Geen probleem. Via https://www.csvincentvangogh.nl/nieuws is alle informatie terug te vinden

Ook is er op woensdag 10 februari een digitale voorlichtingsavond (aanvang 19.30 uur) over het onderwijs op de locaties Salland en Lariks. Kijk voor meer informatie en het aanmeldingsformulier op de site!