Online Winkelstraat Assen

Wil jij als ondernemer ook online jouw producten verkopen aan de inwoners van Assen? Dat kan bij Dit is Assen!

Direct aanmelden!

Helaas is het door de coronamaatregelen steeds rustiger in de binnenstad. Hierdoor stijgt de online verkoop steeds meer. Helaas gebeurt dit veel bij grote en bekende webshops. Daarom heeft Dit is Assen in samenwerking met Zupr een webshop gebouwd waar de winkeliers van Assen zich bij aan kunnen sluiten. Een plek waar verschillende winkels en assortimenten samenkomen en bezorgd kunnen worden met een lokale bezorgservice. Als retailer beheer je zelf de adres- en contactgegevens van jouw winkel én nog belangrijker, het assortiment van de winkel.

Lokaal productaanbod wordt zo direct zichtbaar voor consumenten. Kortom, de voordelen van online zoeken, maar toch lokaal kopen voor de consument. Wil jij je producten ook op onze webshop verkopen? Bekijk dan hieronder de verschillende abonnementen die wij aanbieden. Meer informatie? Mail ons dan op [email protected].

Aanmelden online winkelstraat

Wil je je aanmelden voor onze online winkelstraat? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!