Open Huis MMconcept Audio Solutions

17 jan 2020

Assen – 15 januari 2020

MMconcept Audio Solutions, gevestigd aan de Blijdensteinstraat 2D in Assen, geeft op donderdag 30 januari een kijkje in hun bedrijf tijdens hun Open Huis. Van 10.00 tot 17.00 uur worden bezoekers geïnformeerd over de rol die muziek kan spelen binnen het bedrijfsleven, ringleiding systemen ten behoeve van slechthorenden en geluidsinstallaties voor het geven van presentaties.

Tijdens het Open Huis zijn er demonstraties en presentaties over het toepassen van muziek op de werkvloer, het functioneel inzetten van signalering en omroep binnen een bedrijf en het verstaanbaar maken van spraak en presentaties voor slechthorenden. Er wordt dieper ingegaan op trends als het ‘streamen’ van muziek, geluidsbeheersing per ruimte, centrale bedieningsmogelijkheden en verstaanbare communicatiemiddelen.

“We willen het bedrijfsleven van Noord-Nederland tijdens dit Open Huis kennis laten maken met de mogelijkheden op het gebied van muziek, omroep en ringleidingsystemen”, zegt Mark Molema, eigenaar van MMconcept Audio Solutions. “Maar liefst 81% van alle medewerkers vindt werken met muziek leuker. Bovendien zorgen centrale radio installaties voor een rustig werkklimaat, want ze vervangt talloze bouwradio’s. Ook kunnen we op onze manier voldoen aan de geluidsnormeringen die door de ARBO zijn bepaald. Voor meer informatie rondom ons Open Huis bezoekt u onze website www.mmconcept.nl.”

MMconcept Audio Solutions van eigenaar Mark Molema is ruim 10 jaar actief in de audiovisuele branche. Geïnspireerd door zijn passie voor audio besloot Mark zich toe te leggen op het aanleggen van muziek- en omroepinstallaties in grote hallen, zoals werkplaatsen, distributiecentra en fabrieken, alsook het helpen van slechthorenden door middel van de aanleg van ringleiding systemen in zorgcentra, openbare ruimtes en ziekenhuizen.