Paasspeurtocht: het leukste lente-uitje in Assen

Paasspeurtocht: het leukste lente-uitje in Assen

17 mrt 2021

Vier Pasen met deze gezellige paasspeurtocht door de binnenstad Assen. Het is een leuk uitje voor als je nog even met de kinderen naar buiten wilt. Ga op zoek naar de verstopte paaseieren, beantwoord de speurtochtvragen en verzamel de juiste letters om tot het goede antwoord te komen.

Hoe werkt de paasspeurtocht?
Het is een letterspeurtocht die je langs de kinderhotspots van Assen brengt. Aan de hand van een echte speurtochtkaart ga je op zoek naar de verstopte paaseieren om je vragen te beantwoorden. Met elk (goede) antwoord verzamel je een letter. Zet die letters onderaan je speurtochtkaart en zo kom je uiteindelijk tot het juiste antwoord. Je kunt deze speurtocht doen vanaf maandag 22 maart tot en met maandag 5 april.

Waar vind ik de paasspeurtocht?
De paasspeurtocht is verkrijgbaar bij de VVV Assen. Is er nog sprake van een gedeeltelijke lockdown? Dan kun je één ophalen met een click en collect via winkelen.ditisassen.nl of telefonisch 0592 243 788. Liever digitaal of zelf uitprinten? Klik op de button hieronder.

Download Paasspeurtocht

Tip! Elk gezin mag met een ingevulde speurtochtkaart een cadeautje voor de kinderen afhalen bij de VVV Assen, Marktstraat 8-10. Is er nog sprake van een gedeeltelijke lockdown? Bestellen van het cadeautje kan dan vooraf online via winkelen.ditisassen.nl of telefonisch 0592 243 788. Let er wel op dat er minimaal vier uur tussen het bestellen en afhalen moet zitten. VVV Assen geeft een tijdslot aan en afhalen gebeurt door één persoon. Deze actie geldt vanaf maandag 22 maart tot en met maandag 5 april.

Download antwoorden