Pand 17 – Dé hotspot van Assen!

Pand 17 – Dé hotspot van Assen!

22 sep 2021

Pand17 werd in 2019 overgenomen door Stefan en Paula Anjema en sindsdien heeft deze locatie met enorme potentie een prachtige metamorfose doorgemaakt. Stap voor stap vormt zich een plek waar jong en oud hun tijd spendeert. Bij Pand17 kan je terecht voor diverse activiteiten en / of gewoon voor een heerlijk drankje of hapje.

Borrels, bites & barbecue!
BEACH TERRAS

Geniet van het beach-gevoel: voetjes in het zand, een koud biertje of cocktail in de hand. Een gezellig muziekje aan,
de kids aan het spelen in de speeltuin of het zwembad. Tijdens de zomermaanden kun je heerlijk relaxen, barbecueën en zonnebaden op ons beach terras, klein Ibiza van Drenthe. Beleef het ultieme vakantiegevoel!

Gezellig en actief!
BOWLEN

Pand 17 beschikt over 10 moderne bowlingbanen, met sfeerverlichting, muziek, videoclips en airco. Ook disco bowlen is mogelijk bij ons. Huur een ‘losse’ baan of combineer het met lekker uit eten gaan of avondje dansen in Club 17.

Kom jij een balletje slaan?
GLOWGOLF

Indoor midgetgolf in het donker, alleen verlicht door blacklight. Een gezellige activiteit voor familie, vrienden, een date, een kinderfeestje of bedrijfsuittje. De banen, de obstakels en de golfballen geven licht waardoor dit oerHollandse spelletje midgetgolf een heel bijzondere en unieke ervaring wordt.


Gamen, sport kijken en bier drinken
THE MANCAVE

Quality time voor mannen onderling! Kijk Formule1 of voetbal, plof neer op onze loungebanken, bestel een speciaalbiertje, whiskey of een cocktail. Brand je mond aan een bitterbal en ouwehoer met je maten.

Een feestje vieren?
ZAALVERHUUR
Wij bieden allerlei feestelijke arrangementen aan, passend bij jouw wensen. Ook is Pand17 een officiële trouwlocatie. Tessa de Wilde, onze event manager, heeft niet alleen een groot netwerk aan DJ’s en artiesten, maar is zelfs te boeken als trouwambtenaar. Samen maken wij van jouw droom een evenement dat klopt tot in de puntjes! Ons team staat voor jou klaar! Welkom bij Pand17!