Repro Service Lemmen breidt dienstverlening uit met printensignshop.nl

22 jun 2020

Assen – Steeds meer en meer zijn wij online actief. Van het checken van onze tijdlijn op social media tot het zoeken naar producten. Voor bedrijven is het belangrijk om online ook zichtbaar te zijn voor  potentiële klanten. Daarom heeft Repro Service Lemmen ervoor gekozen om de dienstverlening online verder uit te breiden met een print- en signshop. Hierbij ontvang je als klant de kwaliteit en service die je van Repro Service Lemmen gewend bent, maar dan online. Naast deze extra service kan de klant natuurlijk ook nog gewoon bij de A.H.G. Fokkerstraat 18-D langskomen om producten te bestellen.

Print- en signshop

‘Bedrijven en particulieren kunnen nu 24 uur per dag, ook wanneer wij gesloten zijn, op hun gemak op de website zoeken naar het drukwerk dat ze nodig zijn’ vertel eigenaar Harm Lemmen. De website www.printensignshop.nl staat dan ook vol met producten. Van flyers en banners tot aan vlaggen voor bijvoorbeeld sportverenigingen. Ook Fotobehang is een mooi product waar ook de particuliere markt mee kan worden bediend. ‘We zijn al de snelste van Assen op het gebied van flyers, posters en stickers maar met de online print- en signshop hebben we ook nog eens het grootste assortiment’ vertelt Harm Lemmen vol trots.

Gratis ontwerptool

Ook voor de mensen die geen grafisch vormgever in dienst hebben is er een oplossing. ‘Nadat de bestelling is samengesteld kan de klant er voor kiezen het opgemaakte bestand direct aan te leveren of zelf iets ontwerpen met behulp van onze gratis online ontwerptool of gebruik maken van de professionele ontwerpservice van Repro Service Lemmen.’

Snelle levering

Door de opmars van online drukkerijen zijn consumenten gewend om bestellingen binnen enkele dagen te ontvangen. Vaak kan een consument ervoor kiezen om tegen meerprijs het product de volgende dag al in huis te hebben. ‘Maar er is geen online drukker die dezelfde dag nog posters, flyers en stickers gedrukt kan hebben en kan afleveren in de regio Assen e.o.’ Repro Service Lemmen kan dat meestal wel vertelt Harm Lemmen met een glimlach op zijn gezicht. ‘Wanneer je ons ’s ochtends belt, kunnen we vaak dezelfde dag nog je flyers, posters en stickers leveren. Die kan de klant dan meestal aan het einde van de dag bij ons op de zaak afhalen. Dat is de service en kwaliteit die onze klanten al jaren van ons gewend zijn. Daar kan geen internetdrukker tegenop.’ Zo is de onlinedienstverlening en de service van Repro Service Lemmen een perfecte combinatie!

Wil jij ook gebruik van de onlinedienstverlening van de online print- en signshop* en profiteren van de service en kwaliteit van Repro Service Lemmen? Gebruik dan onderstaande kortingscode en probeer het eens uit:

RSL10

*Deze kortingscode is geldig tot 1 september 2020 en is alleen te gebruiken voor de eerste bestelling.