Speciaal voor zzp'ers: ZZP Groeiprogramma

25 jun 2020

Ben jij een ambitieuze zzp’er en wil je stappen maken met je bedrijf? Wij (De Gelukfabriek, Ikonderneemhet.nl, Buro B&G) hebben samen met nog een aantal partners, een groeiprogramma specifiek voor zzp’ers ontwikkeld.

Dit speciale programma helpt je je propositie helder te krijgen en jezelf en je bedrijf op de kaart te zetten of de beoogde groei te laten realiseren. Dit doen we door de inzet van workshops, trainingen en werksessies en mogelijkheden tot net- of samenwerken en wordt volledig afgestemd op de deelnemer en zijn of haar onderzoeksvraag. Zzp’ers lopen namelijk vaak met een grote verscheidenheid aan vragen rond: Hoe komen ze aan klanten? Wat moeten ze doen met hun marketing? En hoe werkt dat nou; dat netwerken? En aangezien geen enkele zzp’er hetzelfde is, past daar alleen maar maatwerk bij. Maar welke vraag de ondernemer ook heeft: in het traject staat de groei van het eigen bedrijf altijd centraal. Het gehele programma wordt uitgevoerd en begeleid door zeer ervaren businesscoaches/trainers. Deze groep is zorgvuldig samengesteld, zodat kennis van alle disciplines aanwezig is.

Programma op maat
Dit programma duurt 4 maanden. De startbijeenkomst is 10 september 2020! In die periode doorlopen deelnemers het gehele programma dat start met een uitgebreid intakegesprek, zodat duidelijk is wat de leerdoelen en groeidoelstellingen zijn en wat er voor nodig is om dat te bereiken. Het programma op maat heeft een waarde van 1500 euro. 

Met een speciale voucher krijgen deelnemers uit Drenthe 1000 euro vergoed en hoeven zij slechts een eigen bijdrage van 500 euro te betalen. Deelname aan het programma is dan ook niet vrijblijvend. Samen stellen we doelen op waarvan we aan het einde van het programma meten of die ook daadwerkelijk bereikt zijn of nog worden bereikt.

Meer informatie?
Wil je meer weten over het programma en of het iets voor jou is? Stuur een bericht met je contactgegevens naar info@zzpgroeiprogramma.nl en we nemen contact met je op. De werksessies worden op de ochtend gehouden in, op locatie in Eelde, de overige bijeenkomsten op een avond, op locatie in Assen. Meld je snel aan, zodat ook de aanvraag voor de subsidie tijdig gedaan kan worden. Direct na de zomervakantie kun je dan aan de slag met de groei van je onderneming. Meer informatie vind je op de website www.zzpgroeiprogramma.nl.