Sportieve start van 2019 met AAC'61 Bosloop en -marathon op zondag 20 januari!

Sportieve start van 2019 met AAC'61 Bosloop en -marathon op zondag 20 januari!

07 jan 2019

Sportieve voornemens voor het nieuwe jaar? Doe dan mee aan de 9e AAC’61 Bosmarathon op zondag 20 januari 2019. Het startschot is om 10.30 uur en tot een half uur voor de start kunt u zich inschrijven in het clubhuis van AAC’61. Voor de kosten hoeft u het niet te laten: deze zijn slechts € 7,- bij voorinschrijving en anders € 9,-. Er is voor elk wat wils: voor de beginner een rondje van 7 kilometer of voor de ervaren rot een heuse marathon! Hoeveel rondjes van 7 kilometer je loopt, bepaal je vooraf helemaal zelf.

Het parcours loopt door het mooie Asser bos en is voor 90% onverhard. Tijdens het lopen is er water, thee, sportdrank, bouillon, koek en banaan bij de verzorgingspost op de atletiekbaan. Ook is er voor de liefhebbers koek en banaan. Het is een uitdagende en ongedwongen loop. De vorige editie zorgde voor mooie plaatjes en een prima sfeer.

Wil je vooraf een keer meetrainen met de AAC’61 marathongroep neem dan contact op met een van de trainers Eelje Dijk of Marc van der Valk.

Alle deelnemers worden na afloop verwend met een kop  snert in het clubhuis. Voor meer informatie: http://aac61.sportlinkclubsites.nl/bosmarathon-en-minder/. De start is op de atletiekbaan: Achterpad 1 Assen.