‘V.S optiek laat iedereen van het beste zicht genieten’

14 dec 2020

Op het hoekje van de Kleine Markstraat, pal achter de oude waterpomp is Assenaar, Vincent Soplantila, met zijn optiek te vinden. Vanaf zijn 17e levensjaar is Vincent al actief in de optiekwereld. Inmiddels is hij zelf al negen jaar eigenaar van V.S Optiek.

“Wij helpen mensen met een nieuwe uitstraling én een zo goed mogelijk zicht. Dit aan de hand van prachtige en kwalitatief hoogwaardige monturen, veelal met de hand gemaakt door de betere ontwerpers. Wij zijn exclusief partner van Zeiss. Mede door hun geavanceerde apparatuur en ondersteuning kunnen wij brillenglazen volledig op maatwerk afleveren. Hierdoor geniet een ieder van het beste zicht”.

Aan ervaring en kennis geen gebrek bij V.S Optiek, het enige wat eigenaar Vincent Soplantila nog wel mistte was een webshop. ”Al langer zijn er plannen voor een webshop maar dit krijgt maar moeilijk concreet vorm. Tijdgebrek, het vinden van de juiste partij, het maken van foto’s en budget. Zo was er telkens wel een excuus om het vooruit te schuiven.

Op deze manier kan ik kennismaken met het bijhouden van een webshop. Doordat deze grotendeels al ingericht is, is mijn eigen inzet minder groots dan wanneer ik dit volledig in eigen beheer zou doen. Deze online winkelstraat is een mooi verlengstuk van de etalage, waarin altijd weer iets nieuws te ontdekken valt. Samen kunnen we dit tot een mooi gevulde Assense webshop maken.’  

Benieuwd naar het aanbod? Neem eens een kijkje in de winkel of klik op de button.

Online winkelstraat