Vaderdag: met deze Asserse cadeaus zit je goed!

Vaderdag: met deze Asserse cadeaus zit je goed!

05 jun 2020

Op zondag 21 juni is het Vaderdag. Hét moment om alle papa’s en opa’s in het zonnetje te zetten. Heb je een beetje inspiratie nodig voor een leuk cadeau? Wij hebben de leukste tips van Assen op een rijtje gezet. Met deze ‘Corona proof’ cadeaus van je lokale ondernemer maak je alle papa’s en opa’s heel blij! #SamenVoorAssen

Vaderdag-tip 1: Persoonlijk cadeau bij Banketbakkerij Gosselaar
Dit Vaderdagcadeau is perfect voor alle mannen die stiekem een zoetekauw zijn. Koop een ijspot bij Banketbakkerij Gosselaar, kleur, knip, plak en knutsel speciaal voor je papa of opa en laat de ijspot vullen met zijn favoriete smaak ijs. Nu geldt de speciale actie van €5,00 voor een ½ liter ijs met één smaak naar keuze! Afhalen van een ijspot kan tot vrijdagavond 19-6 tot 21:00 uur, laten vullen tot zaterdag 20-6 tot 17:00 uur.

Vaderdag-tip 2: Cadeaubon voor familie fotoshoot bij Foto Baron
Verras je papa of opa met een cadeaubon voor een fotoshoot. Het leuke is dat Foto Baron nu de speciale actie heeft : 1 studio foto van 20 x 30 voor €29,00 inclusief lijst! Speciaal voor Vaderdag! Scoor deze leuke deal en klik hier voor meer informatie.

Vaderdag-tip 3: Winactie bij winkelcentrum De Triade
Wat is dat toch met een man en een BBQ? Echte liefde! Winkelcentrum De Triade heeft een BBQ like en winactie op hun Facebookpagina. Wie het Vaderdag Facebookbericht liked en deelt maakt kans op een BBQ mét BBQ boek. Ze geven er 10 weg! Bekijk de Facebookactie hier.

Vaderdag-tip 4: Warenhuis Vanderveen vol Vaderdagacties
Bij Warenhuis Vanderveen slaag je gegarandeerd voor een leuk Vaderdagcadeau. Voor de man die graag kookt heeft Koken & Tafelen veel kortingsacties. Voor de man die graag klust heeft Hubo dit jaar leuke sokken als extraatje. Voor de muziekliefhebbers is er op de muziekafdeling een flink aanbod in Lp’s. Voor de sportievelingen heeft de Intersport een leuke aanbieding met Donnay herenpolo’s, per stuk € 24.99 en 2 voor € 39.99. Als kers op de taart heeft de Keurslager Jan Mager fantastische BBQ pakketten!

Vaderdag-tip 5: Een autoparfum diffuser van Ammarens Woondesign
Zit je papa of opa veel in de auto? Koop één van de luxe autoparfum diffusers bij Ammarens Woondesign! Je kan kiezen uit de autoparfum Diffuser Gun metal met een origineel autovelg design, de autoparfum Diffuser Rose uitgevoerd in een rosé kleur of een autoparfum Diffuser in een mat zilveren kleur. Zo kan je papa of opa genieten van zijn favoriete geur tijdens het rijden.

Vaderdag-tip 6: Een tattoo-cadeaubon van Angie Aardbei en Tattoo Yannie
Ben je op zoek naar een écht origineel cadeau en houdt hij wel van tattoos? Geef een tattoo-cadeaubon van Angie Aardbei en Tattoo Yannie. Een cadeau voor altijd! Bekijk de Facebookpagina voor meer informatie.

Vaderdag-tip 7: Steaknight & Free Beers bij Hotel de Jonge
Dit is toch de droom van alle papa’s? Reserveer een tafel voor minimaal drie personen en ontvang voor €32,50 p.p. een driegangenmenu (incl. steak). Alle papa’s ontvangen bij reservering de hele avond gratis Hertog Jan Pilsener. Bekijk de Facebookpagina voor meer informatie.

Nieuwsgierig naar alle acties van de lokale ondernemer? Bekijk het totaaloverzicht hier en steun jouw lokale held! Samen staan we sterk. Samen voor Assen!