Van 4-sterren naar 4-sterren Superior voor Hotel De Bonte Wever Assen!

16 jul 2020

Sinds afgelopen maandag prijkt er met trots een nieuw schild aan de muur van hotel De Bonte Wever in Assen. Het 4-sterren hotel heeft namelijk een nieuwe classificatie mogen ontvangen vanuit Hotelsterren. Hierbij is er beoordeeld op 270 normen, als onderdeel van Europese Hotel Classificatie, met als resultaat dat De Bonte Wever nu een 4-sterren ‘superior’ status heeft.

Europese Hotel Classificatie
Sinds januari 2017 wordt de Europese Hotel Classificatie gehanteerd in Nederland en 18 andere Europese Landen. Deze classificatie is vanuit Koninklijke Horeca Nederland toevertrouwd aan Hotelsterren. Met de classificatie kunnen hotels 1 tot en met 5 sterren behalen volgens de Europese norm. Daarnaast is er nog een onderscheidende status in de vorm van ‘superior’.

Wij zijn enorm trots
“De uitbreiding in classificatie naar superior is iets waar we erg trots op zijn als bedrijf. Een grote waardering naar onze medewerkers die dagelijks klaarstaan voor al onze (inter)nationale gasten. Juist met deze superior status laten we zien dat we nog meer bieden op het gebied van service en daarnaast bewust omgaan met duurzaam en maatschappelijk ondernemen.” Aldus Christa de Ruiter, Algemeen directeur De Bonte Wever.