Verrassende culturele activiteiten

16 jul 2020

Assen zit vol monumenten, bezienswaardigheden en heeft een verrassend aanbod in culturele activiteiten. De legende Bartje is daarbij één van de bekendste beelden in de binnenstad en mag je zeker niet missen! Beleef een onvergetelijke dag samen met beste tips voor een cultureel uitje:

Ben je op zoek naar een leuke zomeractie? Bekijk dan eens de acties hieronder.

Drents Museum

Samen met je kinderen het Drents Museum ontdekken? Reserveer je bezoek en ontvang per ticket €2,50 korting met de bonuscode “RUIMTE”! Een fantastische kans om samen een bezoek te brengen de tentoonstelling Barbizon, de belevenis voor het hele gezin Codenaam: Energy en Het Grootste Poppenhuis van Nederland.

Let op: het is alleen mogelijk om het Drents Museum te bezoeken met een vooraf online gekocht ticket. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis. Bestel hier je tickets met korting.


Hoeveel weten jullie van Assen? Speur met het hele gezin langs de mooiste plekjes van Assen en win een Assens souvenir. Download hier de stadspeurtocht en ga samen op ontdekkingsreis!

De speurtocht is ook gratis verkrijgbaar bij het VVV kantoor aan de Markstraat 8 in Assen.

Download Speurtocht


DNK

Regent het? Bij de bioscoop van DNK vind je mooie, bijzondere en unieke films. Nieuwe films voor volwassenen en kinderen, maar ook filmhuis titels en klassiekers. Er lopen verschillende zomeracties, kijk op de website voor de actuele informatie en het filmaanbod.


Ben je op zoek naar nog een leuk uitje? Bekijk dan eens het totaaloverzicht voor het verrassende zomeraanbod van Assen.