Winteravond in het Gevangenismuseum

21 dec 2019

Een avondje naar het Gevangenismuseum? Dat kan op zaterdag 28 december! Bezoekers kunnen dan tot 22:00 uur in het museum rondkijken. ’s Avonds zijn er speciale rondleidingen in strafgevangenis De Rode Pannen en worden er draaidemonstraties gegeven in de oude Elektriciteitscentrale.
In het donker ondergaan de oude gebouwen een gedaanteverwisseling. Vanaf het parkeerterrein wijst een route van lichtjes de weg. Gevangenis De Rode Pannen ziet er achter de hekken sinister uit en bij de oude Elektriciteitscentrale kunnen bezoekers de motoren al horen stampen.
In het museum worden bezoekers ontvangen met sfeervolle muziek. Op de binnenplaats staat een poffertjeskraam en bij de Elektriciteitscentrale kan er genoten worden van warme chocolademelk en glühwein.
Vanaf 17:30 uur kunnen bezoekers ook aanschuiven voor een warme maaltijd in het museumrestaurant. Let wel, het restaurant heeft een beperkt aantal zitplaatsen, reserveren is daarom noodzakelijk.
Datum: Zaterdag 28 december 10:00-22:00 uur
entreekaart voor 28 december is geldig van 10:00 – 22:00 uur
Kosten: Museum: Volwassenen € 9.50 / Kinderen 5-12 jaar € 4.75 / Kinderen 0-4 jaar gratis
Rondleiding Gevangenis Rode Pannen: € 2.50 p.p.
Draaidemonstraties Elektriciteitscentrale: gratis op vertoon van uw entreebewijs
Tafelreservering: mail naar info@gevangenismuseum.nl o.v.v. uw naam, telefoonnummer en aantal personen. Maaltijd kost €17,50 p.p.