WintersAssen breidt uit: Naast grotere schaatsbaan ook meer entertainment

WintersAssen breidt uit: Naast grotere schaatsbaan ook meer entertainment

21 nov 2019

Deze winter wordt er weer een prachtig overdekte schaatsbaan op het Koopmansplein opgebouwd met een echte Oostenrijkste Stube als ijsbaancafé. WintersAssen zet naast een grotere ijsbaan ook de kerstmarkt groter op met foodtrucks! Kortom: dit jaar van 6 december tot 5 januari een onvergetelijke winterbeleving in de binnenstad van Assen. Kom gezellig langs en ervaar het zelf.

Dit jaar openen de deuren naar een beter winterevenement dan ooit tevoren met een feestelijke opening op 6 december op 17.00 uur. Die avond kan er ook gelijk geschaatst worden! Na de opening is er zowel overdag als ’s avonds van alles te beleven voor jong en oud. Én is er ieder weekend live muziek in het ijsbaancafé! Hieronder een aantal belangrijke data met leuke tips:

  • Kerstmarkt op 20-21-22 dec
  • Disco on Ice op 21 dec
  • Kerstdienst op 24 dec
  • Pub Quiz op 28 dec
  • Schuimparty op 5 jan

Kerstmarkt met foodtrucks
De kerstmarkt dit jaar staat vol foodtrucks! Dit sfeervolle evenement met chalets en mobiele keukentjes wil je niet missen. Het wordt een gezellige plek waar je samen kan genieten van heerlijke Glühwein en heerlijk kan eten. Het volledige programma volgt nog én er komt ook nog een hele leuke actie aan! Houd onze website en Facebook in de gaten.

Openingstijden Kerstmarkt met foodtrucks
20 december 17:00 – 21:30
21 december 10:30 – 17:30
22 december 10:30 – 17:30

Stube, vrij schaatsen, curling, kerstmarkt en entertainment voor jong en oud. De juiste informatie en tijden vind je ook terug op de site www.wintersassen.nl.