Arrangementen Viva la Frida

Arrangementen Viva la Frida

06 okt 2021

Er is nog veel meer doen in Assen! Tussen het museumbezoek en de Viva la Frida stadswandeling kun je genieten van een hapje en een drankje bij de Asser horeca. Je kunt ook als uitbreiding een arrangement met overnachting boeken. Hieronder vind je alle leuke tips rondom eten en drinken en overnachten in Assen tijdens Viva la Frida! in Assen.

Hotel de Jonge
Wie Assen echt wil leren kennen blijft langer dan een dag. Wil je het bezoek aan het Drents Museum en de Viva la Frida stadswandeling uitbreiding met een overnachting? Dan is Hotel de Jonge (4 sterren) uitermate geschikt. Hotel de Jonge bevindt zich in het centrum van Assen en ligt op 250 meter van het museum. Het hotel beschikt over luxe kamers, heeft een eigen restaurant en gratis WiFi. Tijdens Viva la Frida! in Assen biedt Hotel de Jonge verschillende arrangementen aan. 

Bekijk arrangementen

Tex-Mex Restaurant Bramigo
Bramigo is het Tex-Mex restaurant in Assen waar je van heerlijke Mexicaanse gerechten kunt smullen, zoals taco’s burrito’s en enchilada’s. Ook kun je er Amerikaans georiënteerde grillgerechten bestellen, zoals een steak of sparerib, maar wel met een Mexicaanse twist! Tijdens Viva la Frida! in Assen kun je bij Bramigo ook terecht voor een lunch. Extra leuk: op vertoon van jouw Viva la Frida!-ticket krijg je een kopje koffie of thee gratis bij afname van een lunch of diner. 

Ga naar Bramigo

Bar Brasserie Pingo
Bar Brasserie Pingo bevindt zich in het Drents Museum en is er voor alle bezoekers. Na het bekijken van een tentoonstelling, kun je genieten van heerlijke en eerlijke gerechten; gebak met koffie of thee, lunch of borrel. Speciaal tijdens Viva La Frida! in Assen zal de menukaart van Pingo in het teken staan van smakelijke Mexicaanse gerechten en drankjes.

Ga naar Brasserie Pingo

De Bonte Wever
Speciaal voor de Viva la Frida! tentoonstelling heeft De Bonte Wever een 5-daags all-inclusive hotelarrangement samengesteld. Bij dit arrangement is een entreekaartje voor deze tentoonstelling inbegrepen en heb je daarnaast nog tijd over om de stad Assen te ontdekken en de prachtige natuur in Drenthe.  

Bekijk arrangement

Brownies&downieS Assen

Bijzondere mensen zijn de allerleukste vindt Brownies&Downies. De kunstenares Frida Kahlo is daar een prachtig voorbeeld van. Wist je dat zij een heerlijke tex-mex tosti op de kaart hebben? Helemaal in Mexicaanse sferen en dus helemaal Frida. Kom hem proberen en krijg daarbij een gratis kopje koffie of thee op vertoon van je Viva la Frida ticket!

Ga naar Brownies&downieS