Art Explosion Assen

Art Explosion Assen

25 jun 2021

Het KunstFestival Art Explosion Assen 2021 next edition zal plaatsvinden op: zaterdag 3 juli van 10 tot 18 uur 2021 in de Gouverneurstuin in Assen. Kom genieten van diverse kunstuitingen, muzikale performances, kindertheater en nog veel meer. Art Explosion Assen 2021 is hét inspirerende kunstfestival dat het groene hart van Assen laat bruisen.

Er zijn vele inspirerende kunstenaars én jong aanstormend talent, met schilderijen, beelden, keramiek, glas, design en fashion. Er is een kindervoorstelling en er worden workshops en demonstraties gegeven. Klik hier voor het volledige programma.

Relaxen en ontmoeten

In de Gouverneurstuin staat het schattige theekoepeltje uit 1874 waar je heerlijke verse smoothies en eerlijke koffie en thee kan komen drinken. De bonen van de koffie worden namelijk zelf gebrand door Kloosterbrand. En uitbater Phusis wil een zo duurzaam mogelijk aanbod en werken dus veel met (biologische) streekproducten. En dat proef je! Zien we jullie daar? Kortom, een fijne sfeer en een terras met (vegan) taart en muziek, maakt het gemakkelijk om mensen te ontmoeten en te relaxen.