DNK Assen sluit haar deuren t/m 19 januari, maar opent Bieb-drive

16 dec 2020

Naar aanleiding van de toespraak van minister-president Rutte op maandag 14 december gaan ook onze deuren helaas weer dicht t/m dinsdag 19 januari 2021. Dat betekent dat films, activiteiten, theatervoorstellingen en concerten t/m dinsdag 19 januari worden verplaatst of geannuleerd. DNK volgt hierin het reguliere annuleringsprotocol, mensen met tickets of reserveringen ontvangen hierover bericht. Wel opent DNK vanaf donderdag 17 december weer de  Bieb-drive. Dit beproefde concept biedt bibliotheekleden de mogelijkheden om gereserveerde materialen bij een afhaalpunt op te halen.

Passende maatregelen
DNK zorgt voor passende maatregelen om haar bezoekers zo goed mogelijk tegemoet te komen. De exacte maatregelen m.b.t. het ruilen of retourneren van tickets van DNK-voorstellingen, films en events ontvangen klanten via de mail en staan op dnk.nl/corona.

Bieb-drive
De Bieb-drive bevindt zich aan de kant van de Weiersstraat en is geopend op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Via ‘Mijn Bibliotheek’ kunnen leden maximaal 4 items reserveren. Nadat de reservering is verwerkt, ontvangt men een e-mail met het bericht dat de reservering klaar ligt. Leden kunnen hun reservering vervolgens op vertoon van hun bibliotheekpas op een eigen gekozen moment afhalen bij de Bieb-drive.

Met betrekking tot de verschillende aspecten van het bibliotheekabonnement, zie dnk.nl/corona. Mensen kunnen tussentijds hun boeken retourneren in de Boekenbussen in De Nieuwe Kolk, de Jumbo van Marsdijk en de filialen van de Albert Heijn in Kloosterveen, Vredeveld en Peelo. De informatiebalie blijft telefonisch bereikbaar tijdens reguliere openingstijden van 08.00 tot 17.00 uur via 088-012 88 88 en actuele informatie is 24 uur per dag te vinden op dnk.nl.