Gezellig eten & drinken

02 jul 2020

Neem plaats op één van de sfeervolle terrassen! Met een uitgebreid aanbod aan mooie restaurants, gezellige lunchrooms en betaalbare eetcafés is er voor iedereen een plekje waar die zich meteen thuis voelt. Hieronder een kleine selectie van locaties met terras:

  • De kop van de Vaart
  • De Markt
  • Het Koopmansplein
  • De Brink
Ga deze zomer uiteten in Assen

Neem plaats op één van de sfeervolle terrassen van Assen!Er is voor iedereen een plekje waar die zich meteen veilig en aangenaam voelt. #AssenGeeftRuimte #Eten

Geplaatst door ditisassen op Dinsdag 14 juli 2020

Ben je op zoek naar een leuke zomeractie? Bekijk dan eens de acties hieronder.


Geniet van de zomerspecial van Klein Paramaribo

Heb je de Surinaamse proeverij al gespot (10 gangen!!)? Of liever gewoon één van de exotische maaltijden? Roti, nasi, bami, Char Sui… Bekijk hier het menu van Klein Paramaribo.


Kidsproof terras bij Liff In Assen

Terrassen met de kids? Buiten heeft Liff In Assen verschillende spellen om de kinderen te vermaken. Ook is er voor deze zomer een speciaal kidsmenu samengesteld. En heb je de nieuwe vega borrelplank al geprobeerd?


Welkom bij Aramos buiten

Het Griekse restaurant Aramos heeft deze zomer een uniek terras bij de Jozefkerk. Geniet met uitzicht op de kerk van de heerlijke Griekse gerechten van de nieuwe menukaart. Laat dat zomerweer maar komen!


BBQ pakket bij Maxime Delicatesse

Bestel een compleet BBQ pakket voor het gehele gezin bij Maxime Delicatesse. Leuk om te geven of gebruik hem zelf voor een heerlijke zomerse avond! En als bonus zit er een GRATIS BBQ setje voor eenmalig gebruik bij. Benieuwd wat er allemaal in het BBQ zit? Bekijk het hier.


Nieuwe zomerkaart bij Brownies&downieS

Brownies&downieS heeft hele fijne zomerkaart voor deze zomer. Op de kaart staan fruitige smoothies, heerlijke zomerse dranken en cocktails en ijscoupes. Bekijk de kaart hier of ga naar de Facebookpagina. Wanneer kom jij genieten op het terras?


Nieuw: Visrestaurant Porto

It’s always sunny in Porto! Maar ook in Assen. In de Rolderstraat is nu een nieuw visrestaurant. Vol met specialiteiten uit het warme Portugal. Bekijk op hun Facebookpagina de verschillende zomeracties en laat je verrassen.


Ben je op zoek naar nog een leuk uitje? Bekijk dan eens het totaaloverzicht voor het verrassende zomeraanbod van Assen.